U17 EM-finaalturniiri mängud jõuavad seitsmesse linna

Eestimaa pinnal 21. maist 6. juunini toimuv EM-finaalturniir toob jalgpallipeo seitsmesse linna ja kaheksale staadionile.

Euroopa meistritiitli jahtimist alustavad 16 koondist. Alagrupiturniiri mänge võõrustavad A. Le Coq Arena, Kadrioru staadion, Viljandi linnastaadion, Tartu Tamme staadion, Otepää Tehvandi staadion, Võru Spordikeskuse staadion ning Rakvere ja Haapsalu linnastaadion.

Veerandfinaalid peetakse Otepääl, Tartus, Rakveres ja A. Le Coq Arenal, poolfinaale võõrustavad Kadrioru staadion ja A. Le Coq Arena. Euroopa meister selgub 6. juunil, Eesti jalgpalli 111. sünnipäeval, A. Le Coq Arenal.

Eesti mängib turniiril A-alagrupis ning jookseb platsile turniiri avapäeval, 21. mail kell 20.00 A. Le Coq Arenal, 24. mail kell 13 Haapsalus ja 27. mail kell 17 Kadriorus.

U17 EM-finaalturniiri alagruppide loosimine toimub 8. aprillil kell 12 A. Le Coq Arenal Elmar Saare nime kandvas konverentsikeskuses. Otsustavad kvalifikatsioonimängud, kus selguvad finaalturniiril osalevad meeskonnad, toimuvad märtsikuu lõpus.