17. septembril mängitakse ajaloolise Kuressaare linnuse tagahoovi muruplatsil vutihuviliste restoranide turniir IV Chefs Cup.
Koos legendaarse koka Peeter Piheliga turniiri korraldav Priit Pruul ütles, et mõte see jalgpallivõistlus Kuressaarde tuua tekkis juba eelmisel aastal, kui Tallinnas oldi mängudega ühele poole saadud.
„Me oleme Peetriga mõlemad ju saarlased ja see tundus ka turniiri arengu seisukohast selline põnev samm. Lisaks saame samal ajal tuua siia veel ka Eesti tipprestod ja nende töötajad,“ märkis ta.
Kokku peaks osalema 12 võistkonda, kellest üks koosneb välismaistest mängijatest-kokkadest. „Juhul, kui restode huvi on suur ja hetkel tundub, et tõesti on, siis on võimalik, et saab osalejaid isegi rohkem olema kui 12,“ lausus Priit Pruul.
„Oleme oma jõud ühendanud ka restoraniärile pühendunud rahvusvahelise foorumiga Sauce, kelle egiidi all toimub samal õhtul Kuressaare Kuursaalis üks vägev õhtusöögisündmus.“
Samas ei jätkata tänavu senist praktikat toetada üht koolisööklat ja selle asemel pannakse heategevusliku loteriiga õlg alla paarile Kuressaare Ametikooli kokandusõpilasele, võimaldades koostöös Sauce konverentsiga neile praktikakoha mõnes heas välismaises restoranis.